o nama
                                                                               
                          Okružena prekrasnim mediteranskim biljem, ispunjena mirisom autohtone šume i ozvučena šumom morskih valova a obasjana toplim suncem vilu Marinelu čini uistinu pravom oazom mira i spokoja  za svakog tko je željan pravog odmora.
Luksuzni apartmani spadaju u vrh turističke ponude privatnih kuća za odmor. Odlična lokacija, blizina mora, vrhunska opremljenost i usluga.

                              Pažnjom dobrog domaćina gostila je i ugošćivala sve ove godine veliki broj zadovoljnih i vjernih gostiju koji su se ponovno vraćali i tako stvarali jedan neraskidivi krug koji je uvijek bio više od odnosa gost domaćin.Naš apartmanski smještaj osmišljen je na način da pruži gostima maksimum komfora.

                                       Zbog svog povišenog položaja i južne orijentacije, balkonske sobe imaju veličanstven pogled na Jadransko more, kaskadne terase i mediteranski vrt. Jutra na našoj terasi su čarobna! Suncem obasjani otoci daju jedinstven doživljaj.

                  Lokacija na kojoj se nalazimo nudi nam da u  par minuta opuštajuće šetnje svi sadržaji koji su nam potrebni budu i lako dostupni. U tišini ljetnog jutra čuju se galebovi koji kliktajima dočekuju povratak ribara sa mora, u večernjim satima sjedeći na teraci uz kapljicu dobrog vina more Vam pripovjeda svoju priču dok šumeći udara od stine.

                     Ukoliko imate želju informirati se o BaškojVodi i Makarskoj rivijeri, Vaš domaćin sa zadovoljstvom će Vam pomoći i pronaći odgovarajuću informaciju. Za opsežne aktivnosti  ili izlete brodom do obližnjih atrakcija, kao i tradicionalne zabavne večeri koje ni jednog posjetitelja ne ostavljaju ravnodušnim.